top of page
CG2.jpg
CANTINA GOCCIA

Cantina Goccia föddes av kärleken till Umbrien och dess okända potential som ett fantastiskt vinproducerande område djupt in i hjärtat av Italien.

Cantina Goccia är ett nytt företag med mycket gamla rötter och bygger på en kombination av tradition, passion och innovation. Cantina Goccias vision är att skapa extraordinära viner vars karaktär starkt representerar sitt ursprung samtidigt som de omfattar den senaste innovationen och forskningen.

Det senaste i raden är Frugal-flaskan som är en förpackning tillverkad av 94% återvunnen kartong med ett tunt högkvalitativt plastfoder för livsmedel inuti. Den kan kylas och håller behåller vätskan kyld under en lång period.

Sex skäl som gör Frugal-flaskan unik:

1. Den är lättare. Frugal-flaskan väger bara 83 g så det är upp till fem gånger lättare än en vanlig glasflaska, vilket gör den lättare att bära och lättare att transportera.

2. Den är bättre för miljön. En oberoende livscykelanalys från Intertek fann att Frugal-flaskan, som är tillverkad av återvunnen kartong utan kemikalier, har ett kolavtryck upp till sex gånger (84%) lägre än en glasflaska och mer än en tredjedel mindre än en flaska tillverkad av 100% återvunnen plast. Frugal-flaskans vattenavtryck är också minst fyra gånger lägre än för glas.

3. Den är lätt att återvinna igen. Separera bara plastfodret från pappersflaskan och lägg dem i dina respektive återvinningsfack. Hela flaskan kan också läggas i pappersåtervinningsfacket och fodret separeras enkelt i pappersåtervinningsprocessen.

4. Den använder mindre plast än en plastflaska. Frugal-flaskan använder upp till 77% mindre plast. Endast 15 g jämfört med en 64 g flaska tillverkad av 100% återvunnen plast.

5. Den sticker ut. Eftersom Frugal-flaskan är tillverkad av återvunnen kartong möjliggör den 360-graders märkning över flaskan. Ingen annan vin- eller spritflaska ser ut eller känns som den, så den sticker ut på hyllan och bordet.

6. Den är bättre för vinproducenter. Frugal-flaskan kan produceras direkt i deras tappningsanläggningar, erbjuder fullständig frihet för design och tryck, är mer kostnadseffektivt att transportera samtidigt som det minskar deras koldioxidavtryck.

Producentens hemsida >>

PRODUKTER FRÅN DENNA PRODUCENT

Vi har inga produkter att visa just nu.

Vi har inga produkter att visa just nu.

Vi har inga produkter att visa just nu.

Vi har inga produkter att visa just nu.

Vi har inga produkter att visa just nu.

Vi har inga produkter att visa just nu.

bottom of page