top of page

HORECA

Vi på Rewine har en vision att kunna erbjuda våra restaurangkunder ett brett och prisvärt sortiment av både vin, öl och sprit som både passar och attraherar finkrogen såsom den trendiga kvarterskrogen samt evenemang och konferensanläggningar.

Vi på Rewine har en lång erfarenhet av försäljning till restaurang och grossist och har därför en bra kunskap i restaurangers behov i form av sortiment, produktkunskap och utbildning.

Vi kommer alltid att göra vårt yttersta för att hitta nya spännande drycker och trender att erbjuda våra kunder från både när och fjärran och från nya såsom gamla områden runtom i världen.

Ni kan välja att handla våra drycker via direktleverans eller via er lokala grossist och kontakta er lokala säljare på Rewine för mer info om leveransvillkor, priser, leveransdagar mm.

Just nu är vi inne i en spännande tid då vi bygger upp vårt sortiment så håll utkik på våra nya sorter genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev till restauranger nedan genom att klicka på länken nedan. Du kan även ladda ner vår restaurangprislista och produktblad här från sidan.

Ladda ner vår aktuella restaurangprislista - mars 2024 --->

bottom of page