AZIENDA AGRICOLA MARIO GIRIBALDI
Familjen Giribaldi började producera vin i början av 1900-talet och idag är det syskonen, Mario, Giovanna, Matteo och Alessandra i tredje generationen som styr. Det finns många faktorer som skiljer en vingård från en annan och det viktigt att känna dina egna vingårdar, så att du kan behandla dem i enlighet med deras behov: varje vingård har sin egen tid, sin egen lutning, sitt eget liv. Kvaliteten på druvan som anländer till vår vingård under skörden är grundläggande och klimatet som sätter reglerna. Allt vi kan göra är att följa vädret och bestämma vad vi ska göra i vingården för att ge våra vinstockar maximal uppmärksamhet och vård och se till att knopparna växer så bra de kan.
Arbetet i källaren är mycket traditionellt, vi använder den erfarenhet som vi har fått och tillsammans med modern teknik hjälper det oss att bevara druvornas höga kvalitet. Seden 2001 odlar vi ekologiskt i många av våra gårdar.
PRODUKTER FRÅN DENNA PRODUCENT